Így él válása után Nacsa Olivér: élete legszebb időszakában van, állítja

Fotó: Koncz Márton -
élet válás Nacsa Olivér időszak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába vált el Nacsa Olivér, állítása szerint mégis élete legszebb időszakát éli. Erről mesélt.

A 40 éves humorista arról mesélt a Ripost nevű napilapnak, hogy bár a közelmúltban ért véget házassága, mégis úgy érzi, élete egyik legszebb és legeredményesebb időszakát éli.

Nacsa Olivér interjú Fotó: Koncz Márton

"Tudatosan távolodtam el a bulvártól, a magánéletemet már nem akarom mindenáron az újságok címlapján látni. Negyvenéves elmúltam, a kevesebb számomra már több. A közösségi oldalaimon is inkább a kultúrát terjesztem,
nem szeretnék beállni a parfümöket reklámozó celebek sorába.
A Facebookon már abszolút nem osztok meg semmit a magánéletemről, az Instagramon pedig inkább különböző hangulatokat tárok a követők felé, olyan pillanatokat, amik szebbé teszik a napomat. Minden napomban találok valami szépet, olyasmit, amiért megérte felébredni. Ez lehet egy otthon elfogyasztott kávé, kellemes komolyzenével a háttérben, vagy egy autókázás a kivilágított fővárosban. Ami emellett nagyon fontos számomra, az a humor, hiszen enélkül képtelenség túlélni a mélységeket. Voltak idén nehézségek, de ezeket lezártam, és továbbléptem"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.