A Mátyás-templomnál kapták lencsevégre Meghan Markle-t - Fotó

fotó színésznő Meghan Markle bizonyíték Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soha nem látott fotó látott napvilágot a sussexi hercegnéről.

A Ripost információi szerint Harry herceg felesége korábbi blogjában Budapestet az egyik legszebb városnak nevezte, de erre egészen idáig senkinek nem volt bizonyítéka.

Meghan Markle és Harry herceg egy vakrandin találkoztak először 2016 júliusában. Forrás: Chris Jackson/Invictus Games Foundation via Getty Images/2019 Handout/Handout

A minap felkerült az egyik rajongói oldalra egy fotó, amin Meghan a Mátyás-templom előtt látható. A nem túl jó minőségű kép Harry herceg feleségének Instagramján volt eredetileg, de az oldalát törölni kellett tavaly januárban a királyi család utasítására.

Szerencsére a szemfüles rajongók megőriztek néhány múltbéli képet: így került elő a Pesten készült fotó is, ami még abból az időszakból való, amikor Meghan Markle színésznőként dolgozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.