Hiányos öltözetben bujkált napokig az erdőben egy bántalmazott nő

Forrás: Shutterstock -
bántalmazott nő bujkálás erdő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sanyargatással elkövetett személyi szabadság megsértése és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Kaposvári Járási Ügyészség egy büntetett előéletű, 27 éves férfi ellen, aki durván bántalmazta, majd meztelenül kizárta a lakhelyükből élettársát - tudatta Horváth Szilárd főügyész csütörtökön MTI-vel.

A közlemény szerint a vádlott és a fiatal sértett 2018 októberében ismerkedett meg. Miután kapcsolatuk komolyra fordult, a nő feladta egyetemi tanulmányait, munkáját, és idén áprilisban végleg a férfihoz költözött Kaposvár külterületére, egy félig földbe vájt, komfort nélküli helyiségbe.

bántalmazott bántalmazás erőszak verés nő A büntetőeljárás mellett 5 millió forint kártérítést is követel az összevert anyuka Forrás: Shutterstock

A rendszeresen kábítószert fogyasztó férfi munkát nem vállalt, a nő spórolt pénzéből éltek májusig, amikor a férfi közölte a sértettel, hogy ő az ördög, akit addig fog ütni, amíg meg nem hal. A nő kezeit megkötözte, összeverte őt, cigarettacsikket nyomott el a combján, majd hajnalban ruhátlanul kihúzta az épület elé, és újabb bántalmazás után sorsára hagyta. A sértett a 8 napon túl gyógyuló sérüléseivel napokig bujkált hiányos öltözetben a környező erdőkben, végül egy ismeretlentől kért segítséget, aki megfürdette, felöltöztette és értesítette a rendőrséget. A lelkileg is megviselt sértettet a történtek után hetekig kórházban ápolták pszichés állapota miatt.
Az ügyészség börtönbüntetés kiszabását és közügyektől eltiltást indítványozott a letartóztatásban lévő vádlottal szemben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.