Régi gyerekszobájába költözött be Fecsó, miután szakított Vasvári Viviennel

Forrás: RTL Klub -
válás Vasvári Vivien Fecsó költözés szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szüleinél, régi gyerekszobájában húzta meg magát egy darabig Fecsó, miután szétköltöztek Vasvári Viviennel.

Kiegyensúlyozott életet él Vasvári Vivien volt férje, Fecsó. Gyakran van nála közös kisfiuk, Edward, akit megtanult bepelenkázni és etetni. Imádja az apaságot, sokat sétálnak együtt és van olyan is, hogy ő főz.

A szakítás azonban nem volt könnyű, bár már egy ideje érezte, hogy nem működik a kapcsolat, hirtelen azt sem tudta, hova költözzön. Végül a szüleihez ment vissza.

Régóta éreztem, hogy nem az igazi ez a kapcsolat. Vivi izgalmas, határozott csaj, de a parancsolgatós stílust nem lehet egy életen át elviselni. Túl sokszor akarta megmondani, mit csináljak. Papucsot szeretett volna belőlem csinálni, pedig én is határozott egyéniség vagyok. Az állandó vitatkozás felőrölte a kapcsolatunkat. Aztán persze kiprovokáltam, hogy vége legyen. Először azt sem tudtam, hova menjek, minden lakásom ki van adva. A szüleimnél húztam meg magam, a régi gyerekszobámban. Bőröndből öltözködtem és újjászerveztem az életem, jelenleg a válási folyamat zajlik" – mesélte a Story magazinnak.

Szegedi Ferenc, Fecsó Forrás: RTL Klub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.