11 év után távozik a sorozatból a Jóban Rosszban színésznője, Legerszki Krisztina

Forrás: Instagram -
Jóban Rosszban TV2 Legerszki Krisztina távozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
11 év után távozik a sorozatból a Jóban Rosszban színésznője, Legerszki Krisztina, aki közösségi oldalán tudatta a hírt követőivel.

2009-ben csatlakozott a népszerű sorozat csapatához Krisztina, aki Pongrácz Barbarát alakította.

11 év után mégis elérkezettnek látta az időt a váltásra a színésznő, ezt a hírt pedig Instagram oldalán osztotta meg követőivel.

Legerszki Krisztina Forrás: Instagram

"Ha ezt a posztot olvassátok, immáron végleg kiderült, hogy Barbara elbúcsúzott Csillagkúttól, elbúcsúztam a sorozattól. Ezt a posztot közvetlenül azután írom, hogy megnéztem Barbara temetését. Nagyon méltó búcsújelenet. Köszönöm az íróknak és a kollégáimnak a munkát és érzékenységét, ahogy ezt a jelenetet megformálták. Köszi srácok, Szívzsebre vágtam!
Na de haladjunk szépen sorjában. (...) Hálás vagyok, hogy meg adatott ez majdnem 11év Barbaraként! Nagyon sokat kaptam és tanultam ettől a szereptől! Kívánom, hogy ezen az új úton, amin elindultam sokatokkal újra találkozom majd! Isten áldjon Mindenkit! Szép estét! Jó éjt!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.