Győri tanárkéselés: a házirend szigorítását tervezik a Győri Szakképzési Centrumban

Forrás: MTI/Krizsán Csaba -
késelés tanár szigorítás Győr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szakpszichológusok elhelyezésén és a házirend szigorításán gondolkodnak abban az iskolában, ahol csütörtökön egy diák többször megszúrta tanárnőjét. 

Egy 17 éves diák óra közben késsel támadt tanárnőjére egy győri iskolában. Ennek kapcsán Gede Eszter, a Győri Szakképzési Centrum kancellárja azt mondta: végig kell gondolni, hogy milyen szigorításokkal, kontrollal tudják kézben tartani a dolgokat.

Ezzel együtt az is nagyon fontos, hogy felhívják a tanárok, diákok figyelmét arra, hogyha bármelyik diáknál problémát észlelnek, vagy meggondolatlan kijelentéseket hallanak, azt nem szabad félvállról venni - tette hozzá.

Győr, 2019. december 5. Rendőrautók a Győri Szakképzési Centrum Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma előtt 2019. december 5-én Forrás: MTI/Krizsán Csaba

Az M1-en azt is elmondták, hogy az iskolában a pénteki tanítás osztályfőnöki órával indult. Az érintett osztályhoz pszichológusok is érkeztek, majd hazamehettek. A megkéselt tanárnő állapota stabil - írja az MTI.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.