Katalin hercegné gyerekekkel cukiskodott

Forrás: WireImage/2017 Samir Hussein/Samir Hussein -
gyerekek Katalin hercegné karácsonyfa Cambridge-i hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné mindig szívén viselte a hátrányos helyzetű gyeremekek támogatását. A hercegnőnek fontos a gyerekekkel való foglalkozás, ahol el tudja velük feledtetni a gondokat, és boldog, mosolygós perceket szerezhet nekik.

Katalin hercegné ismét mindenkit elkápráztatott kedvességével és bájával, ugyanis a hét elején egy felkérésnek eleget téve látogatott el egy angliai kisvárosba.

A Family Action nevű alapítvány 1869 óta működik azzal a céllal, hogy segítsenek a hátrányos helyzetű családokon. A szervezet idén is megrendezte karácsonyi eseményét, ahol 65 éven keresztül Erzsébet királynő képviselte a királyi családot, ám most szerepét átvette Katalin, aki mivel imádja a gyerekeket, nagyon boldogan elvállalta a felkérést.

Katalin hercegné gyerekekkel Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Chris Jackson

A gyerekekkel karöltve mentek karácsonyfát választani, majd utána a hercegné forrócsokit készített nekik, az elmaradhatatlan mályvacukorral. Beszélgetettek, nevetgéltek, az egyik kislánynak a göndör haját is megdicsérte, aki miután elmondta, hogy éjjel befont hajjal aludt, Katalin rögtön belelkesedett. "Ó, ezt ki kell próbálnom ma este! Remélem, reggelre olyan lesz a hajam, mint a tiéd!"

A hercegné a szokásos eleganciáját és meseszép ruháit félretéve, a karácsonyhoz öltözve farmerben, zöld pulóverben, piros kabátban és egy barna bakancsban járta a terepet a csillogó szemű gyerekekkel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.