Khloe Kardashian Tristan Thompson megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Biztosan sokan elgondolkoztak már azon, hogy egy megcsalás után meg tudnának-e bocsátani az exnek, vagy éppen annak, akivel félrelépett. Khloe Kardashian megmutatta, ő hogyan intézi ezeket az ügyeket.

Khloe Kardashian és volt párja Tristan Thompson kapcsolata nem éppen barátságosan végződött, ugyanis kiderült, hogy a férfi megcsalta őt egy modellel. A másik nő ráadásul nem volt más, mint Khloe testvérének, Kendall Jennernek a legjobb barátnője, Jordyn Woods. Khloe próbálta egy ideig helyrehozni kapcsolatát kedvesével, miután kiderült a megcsalás, de végül a szakítás mellett döntött. Közös kislányukat azonban továbbra is együtt nevelik.

"Nem táplálok utálatot vagy semmilyen negatív érzést senki felé. Ezt komolyan gondolom.

Sokan kérdezik tőlem, miért nem vonatkozik mindez Jordynre is? Ez az üzenet Jordynre is vonatkozik! És mindenki másra, aki valaha megbántott engem." – fogalmazta meg gondolatait a valóságshow-hős, aki nyíltan vállalja, hogy megbocsát exe szeretőjének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.