Megríkatta a fia Növényi Norbertet: óriási meglepetés érte a sportolót

Növényi Norbert meglepetés sportoló megható olimpikon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori élsportoló gyanútlanul ült be a moziterembe. Nem számított arra, hogy nagyobbik fia meglepi és egykori olimpiai győzelmét nézheti meg a mozivásznon.

Ezúttal egy moziban vállalt munkát Bárdosi Sándor és Növényi Norbert, akik közül az utóbbit fia is meglátogatta ideiglenes munkakörében. Sőt ő is csatlakozott a jómadarakhoz.

„Azt gondoltam, hogy a fiam jelenléte jó hatással lesz Sanyira. Kicsit visszafogja magát, viselkedik majd. Tévedtem, sőt igazából sokkolt, amit csinált. Mikor a mozit takarítottuk belekóstolt a maradékba. Azt hittem menten rosszul leszek" – árulta el a Sláger TV-n látható A helyettesítők című műsorban Növényi, aki a munkanap végén fiával és Bárdosi Sanyival közösen egy filmet is megnézhetett a moziteremben. A jómadarak azonban nem számítottak arra, amit a mozivásznon láttak.

Növényi Norbert Forrás: Sláger TV

„Azt hittük valami akciófilm lesz, bár én egy romantikus filmnek jobban örültem volna, a Ghostnak vagy a Titanicnak, utóbbin mindig sírok. Azonban minden várakozásunkat felülmúlta, amit láttunk. Növényi Norbi moszkvai olimpiai győzelmét nézhettünk meg a moziban a fiának köszönhetően. Norbi nagyon meghatódott, rólam már nem is beszélve, csak úgy potyogtak a könnyeim" – vallotta be Bárdosi Sándor, akinek sporttársa is nehezen találta a szavakat.

„Először nem értettem mi ez és hogy kerül a majdnem 40 évvel ezelőtti énem egy moziterembe. Olyan volt, mintha újra ott lennék. Tizenév munkája, napi három-öt edzés eredménye, amit láttunk. Jó volt újra látni átélni a pillanatot, amikor olimpiai bajnok lettem" – mondta könnyes tekintettel Növényi Norbert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.