Őszintén vallott magánéletéről a Hooligans frontembere, Csipa - Videó

vallomás magánélet Csipa Hooligans
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szulák Andi műsorában mesélte el a Hooligans frontembere, hogy még nem volt az életében olyan nő, akit elvett volna és gyereket vállalt volna vele.

Csipa úgy érzi, hogy csalódott a magánéletében. Most úgy érzi, hogy se gyereket se családot nem akar, a zenekara számára a legfontosabb.

"Először kéne egy anyatípus alany. Hát eddig még nem sikerült megtalálnom. Talán egyszer, még nem mondtam le róla. Éltem hosszú kapcsolatban egy hölggyel, aki már hosszú ideje nincs (...) Nem tudom, hogy vágyom-e rá, mert nem éltem át még egyiket se. Még igazi kapcsolatban sem voltam. (...) Jelenleg azt érzem, hogy se párkapcsolatot, se gyereket nem szeretnék. Van egy fontossági sorrend az életemben, és az elmúlt két évben a zenekar áll az első helyen az életemben. Mindig azt éreztem, hogy egy hegymászó vagyok, aki áll egy hegy előtt, amit meg kell másznia"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.