gimnázium késelés diák tanár Győr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkolta a diáktársakat Győrben, hogy fizikaórán az egyik tanuló megkéselte a tanárnőt.

Megdöbbentő eset történt az egyik győri elitgimnáziumban: egy 17 éves diák óra közben késsel támadt tanárnőjére. A Blikk úgy tudja, a fiú mindig is jó tanuló volt, és vélhetően azért követte el tettét, mert hármast kapott az egyik dolgozatára.

Minden rendben ment, semmi előjele nem volt annak, hogy mire készül a fiú. Osztályfőnöki helyett fizikaóra volt, A. jelentkezett, hogy kiviheti-e a füzetét, és amikor kiért az asztalhoz, azonnal szúrt. Egy másik diák szedte le a tanárnőről" – nyilatkozta a lapnak az egyik diák, aki szemtanúja volt az esetnek.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock

A késelő diák a tanári széken ülve várta meg a rendőröket, akik perceken belül a helyszínre értek a mentőkkel együtt. A fiú ellen a rendőrség emberölési kísérlet gyanúja miatt indított nyomozást.

A tanárnőt eszméletlen állapotban szállították a közeli kórházba, állapotát azóta sikerült stabilizálni, nincs életveszélyben. Megfigyelés alatt tartják. Több késszúrás érte, sérült az alkarja is, amelyet később műteni kell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.