Csúnya fenyegetést kapott MC Hawer

Forrás:Facebook/MC Hawer -
fenyegetés üzenet MC Hawer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Privát üzenetben kapott surva fenyegetést MC Hawer: így vágott vissza. 

MC Hawer hozzászokott már ahhoz, hogy nem mindenkitől kedves üzenetet kap, de vannak olyan negatív vélemények, amik már túlmennek minden határon. Nemrég egy ilyen fenyegetés várta a virtuális postaládájában. "Találkozzunk, hadd b*****m meg azt a kö**ög fejedet te b**i!" - írta neki valaki, akivel szemben a szokásos eljárást alkalmazta: közzétette az üzenetét.

MC Hawer csúnya fenyegetést kapott Forrás:Facebook/MC Hawer

"Egyre érzékenyebb vagyok, de érdekes módon a fotelhuszárok gyűlöletbeszédén nem izgatom fel magam, bár valóban nagyon ritkán kapok ilyen goromba fenyegetést. A követőim közül többen a védelmemre keltek, és csípős megjegyzésekkel tűzdelt üzeneteket írtak a zaklatónak. Nekem ez a fegyverem" - mondta MC Hawer. Aki azt is elárulta, jelentkezett nála az illető, aki azt állította, nem ő küldte azt a bizonyos üzenetet, az öccse szórakozott a telefonjával - írja a Blikk. "Lehet, igazat mondott" - tette hozzá MC Hawer.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.