Eltűnt egy 14 éves fiú a VIII. kerületből

Forrás: Origo -
kor eltűnt fiú VIII. kerület
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Semmit nem tudnak a szülei a 14 éves Adriánról, aki december 6-án távozott otthonról. 

A 14 éves fiú 2019- december 6-án távozott otthonról, a VIII. kerületből, azóta viszont nem tudnak róla semmit a szülei. A hatóságot az édesapa értesítette, és arról tájékoztatta a rendőröket, hogy a fia délután 3 órakor ment el otthonról, azóta nem adott magáról életjelet.

Eltűnt egy 14 éves fiú a VIII. kerületből Forrás: Origo

Adriánt a rendőrök most is keresik. A 14 éves fiú körülbelül 175 centiméter magas, átlagos testalkatú, barna hajú, barna szemű. Eltűnésekor fehér sapkát, fekete kabátot, sárga pulóvert, zöld nadrágot és szürke cipőt viselt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Rádai Adriánt felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén - írja a Police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.