Ezt mondta Hien embercsempészettel vádolt édesanyja az utolsó szó jogán a bíróságon

Forrás: Hien / Instagram -
tárgyalás bíróság embercsempészet Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Továbbra sem hirdettek ítéletet Hien embercsempészettel vádolt családtagjai ügyében.

Bár úgy tűnt, végre ítéletet hirdethetnek Hien embercsempészettel vádolt családtagjainak ügyében, ez végül nem történt meg. Tegnap a másodfokú bíróság újabb tárgyalást rendelt el, így újabb két hónapig várni kell, hogy kiderüljön, a 22 vádlottnak, köztük az énekesnő édesanyjának és féltestvérének börtönbe kell-e vonulnia – számolt be róla a Blikk.

Az asszony utolsó szó jogán könnyeivel küszködve szólalt meg.

Nem vagyok bűnöző. A férjem kifejezett kívánságára tettem meg azokat a dolgokat, amiket a bíróság a terhemre rótt. (...) Egy családnak hittem magunkat és szerettem, feltétel nélkül megbíztam a férjemben, Tonyban. Most már tudom, hiba volt, becsapott. A tíz éve húzódó per megviselte az egészségemet, és a magánéletem is zátonyra futott, mert kiderült, a férjem egy másik nővel él együtt."

Hien Forrás: Hien / Instagram

A portál azt írja, Nguyen Tuan Anh jelenleg szökésben van, Vietnamban bujkálhat. A Tony becenevű férfira bűnszervezetben elkövetett embercsempészés miatt tavaly áprilisban első fokon öt év börtönt rótt ki a bíróság. Hien édesanyja 1, féltestvére pedig 2 év 6 hónap letöltendő börtönt kapott, ám egy eljárásjogi hiba miatt másodfokra került ügyük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.