Tina szereti megadni a módját a karácsonyi hangulatnak, már az adventi időszakban is. Emilio azonban úgy érzi, felesége nem ismer határt ezen a téren.

Parázs vita robbant ki Tina és Emilio között egy karácsonyi dekoráció miatt. A családanya már hetek óta karácsonyi lázban ég, ennek megfelelően el is kezdte otthonuk dekorációját, amiben a legapróbb részletekre is figyel: angyalkák, varázslatos díszek, ünnepi köntösbe bújtatta az Emilio família otthonát. Legújabb szerzeménye, az óriási, felfújható dekoráció azonban kiverte férjénél a biztosítékot. 

Emilio, TinaForrás: spothlightmedia

„Tina minden pénzét ilyen dekorációkra költené. Itt egy karácsonyfás valami, ott egy hópelyhes dísz. Eddig még rendben is van, de ez az óriás Mikulás, ami még világít is...nem értem minek ez" – fakadt ki Emilio, aki akkor kapta fel igazán a vizet, mikor megtudta, hogy felesége idén fehér karácsonyfát tervez, az új lakásbelsőhöz passzoló arany díszekkel.

„Nem értem Emilio miért borul ki ilyen apróságok miatt, nagyon vigyázok minden díszünkre, nagy becsben tartom őket. Néha egy-két újabb dekorációs tárggyal frissítem a készletünk, de nem esem túlzásba. Emil olyan, mint egy grincs, ha a díszekről van szó. Ő nem tud ezeknek úgy örülni, ahogy én" – mondta a Drága családomban Tina.