Csalók árulnak jegyeket Demjén Ferenc nagykoncertjére

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
Demjén Ferenc üzérkedés koncert feketepiac jegy csaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már csak többszörös áron, üzérektől lehet jegyet vásárolni Demjén Ferenc december végi nagykoncertjére. A szakemberek azonban óva intenek ettől.

Rengetegen szeretnének bejutni Demjén Ferenc december végi nagykoncertjére, ám a jegyek már elfogytak. A csalók viszont most is résen vannak, az interneten árulnak belépőket az eredeti ár többszöröséért – szúrta ki a Bors. Ezeknek az ára többnyire 10 és 25 ezer forint között mozog. Szakértők szerint ennyit a legnagyobb rajongóknak sem érdemes kiadniuk, már csak azért sem, mert ezek akár olyan jegyek is lehetnek, amelyeket többször is eladnak.

Minden évben elmondjuk, senki se fotózza le büszkén a koncertjegyét, és ne tegye ki a Facebook-ra, mert a rajta lévő QR kód lefényképezésével azt a jegyet már el is lopták. A tolvajnak annyi dolga van, hogy korán kimegy a helyszínre, és az elsők között jut át úgy az ellenőrzésen, hogy a telefonján megmutatja a kódot" – mondta el egy jegyárus a lapnak.

Demjén Ferenc Fotó: Hirling Bálint - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.