Ezek érdekeltek leginkább a magyarokat 2019-ben

Forrás: PhotoMIX Ltd. / Pexels -
2019 keresés Google internet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az önkormányzati választásokra, a Csernobil-sorozatra és csirkemell receptekre kerestek rá a legtöbben 2019-ben a Google keresőjében.

A Google nyilvánosságra hozta a 2019-es keresési trendeket, amelyek egyedi betekintést engednek abba, mi érdekelte leginkább a világot és Magyarországot idén. A listák megmutatják, milyen témák és események ragadták meg az internetezők figyelmét. A top 10-es listák 74 ország legnépszerűbb témáit fedik le többek között a popkultúra, sport, zene, politika és hírek terén.

A magyar abszolút lista élén a tavalyi évhez hasonlóan idén is egy politikai esemény áll: az önkormányzati választások. Ezt követi Andy Vajna és a Notre-Dame, a top 10-be pedig felkerült még többek között a berlini fal leomlása és az európai parlamenti választások is. A sorozatok közül a Csernobil és a Drága örökösök voltak a legkeresettebbek, a receptek között a csirkemell receptek, a könyvek között a Trónok harca és a Miután kerültek az élre. Sporteseményeknél a női kézilabda-világbajnokság és a Magyarország - Uruguay futballmeccs, a fesztiválok közül pedig a Strand és a Volt fesztiválok érdekelték leginkább a magyar internetezőket.

A kép csak illusztráció Forrás: PhotoMIX Ltd. / Pexels

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.