Időjárás: havas esőre, esőre és erős felhősödésre számíthatunk a következő napokban

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
eső felhő időjárás havas eső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A következő napokban erős felhőzetre, esőre, havas esőre kell számítanunk.

Csütörtökön erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és többfelé várható csapadék: nagyrészt gyenge eső lesz, de a Dunántúlon és a hegységekben havas eső, hó is lehet. A Tiszántúlon eleinte kevés napsütés is lehet, ott csak estétől eredhet el az eső. A keleti, majd a déli szél néha megélénkül. +1 és +7 fok között alakul a hőmérséklet.

esős, havas esős idő Fotó: Csudai Sándor - Origo

Pénteken marad a borongós idő. Főleg hajnalban és reggel, valamint estétől lehet eső, a hegyekben havas eső. Napközben átmeneti szünet lesz a csapadékban. A déli szél élénk lesz. +2 és +9 fok közé enyhül a levegő.

Szombaton napközben fokozatosan csökken a felhőzet, nyugat felől egyre több helyen süt ki a nap. Eső a nap első felében még előfordul. +7, +8 fok körüli értékeket mérhetünk.

Vasárnap változóan felhős, nagyrészt napos időre van kilátás. Eső nem lesz. A délies szél élénk marad. +5, +10 fok valószínű délután, a reggel is fagymentes lesz általában- írta meg a köpönyeg.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.