Köllő Babett:"Kaptam már videót arról, ahogy egy idegen férfi kielégíti magát"

idegen színésznő Köllő Babett zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köllő Babettnek elege lett a szexuális felajánlásokból: egy férfi pénzt ajánlott a színésznő szexuális szolgáltatásáért.

Köllő Babett kiborult, ugyanis rengetegen tesznek fel neki szexuális ajánlatokat. Nemrég egy ismeretlen férfi azzal kereste meg, hogy szexuális együttlétért cserébe szívesen „szponzorálná" a jövőben Babettet– írja a Blikk.
A férfi leírta testi adottságait is, és azt, hogy családja mellett alig várja, hogy Babettel tölthessen néhány órát. A szexuális szolgáltatásáért pedig nem kevés pénzt is ajánlott neki.

„Nem ez volt az egyetlen és nem is a legdurvább üzenet azok közül, amiket napi vagy heti szinten kapok. Meglepő, de érkezett már megkeresés nőtől is, persze, inkább a huszonöt év feletti férfiak a jellemzőek. Többször kaptam már képet arról, hogy valaki tettrekész állapotban az én fotómat nézegeti, illetve videót arról, ahogy egy idegen férfi kielégíti magát„

– mesélte Babett felháborodva, hiszen neki családja van.

„Többször volt már példa arra, hogy pénzért cserébe akartak tőlem randevút vagy szexet kérni. Százezer forinttól kezdve a jóval nagyobb összegekig mindenféle nagyságrendű megkeresés érkezett már, a legnagyobb ajánlat négy és félmillió forint volt a társaságomért" – árulta el Babett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.