Milliókat kaptak karácsonyi bónuszként egy amerikai cég dolgozói

karácsony bónusz jutalom céges parti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
10 millió dollárt osztott szét alkalmazottai között egy amerikai ingatlanos cég a karácsonyi vacsorán.

Életük egyik legfelemelőbb pillanatát élhették át az egyik marylandi ingatlaniroda dolgozói a céges karácsonyi vacsorán. Az este fénypontjaként kaptak egy-egy borítékot, amiben benne volt az év végi bónuszuk. Amikor belenéztek, nem hittek a szemüknek: a tulajdonos összesen 10 millió dollárt osztott szét közöttük. A legnagyobb jutalom 270 ezer dollár, azaz több mint 80 millió forint volt.

Tenni akartunk valamit annak érdekében, hogy megháláljuk a dolgozók munkáját, mert segítettek abban, hogy elérjük a céljainkat. Az pedig a legfantasztikusabb dolog volt, amit valaha láttam, amikor ránéztem a boldogságtól sugárzó arcukra. Kiabáltak, sírtak, nevettek, ölelkeztek... Idejöttek hozzám kezet fogni, megölelni és megcsókolni, és többen is elmondták, mire fogják költeni a pénzt. Nem lesznek többé adósságaik és fizetni tudják gyermekeik tanulmányaikat" – idézi a cégtulajdonos, Lawrence Maykrantz szavait a CNN.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.