ByeAlex reagált a vádakra, miszerint előre eldöntötték, ki nyerje az X-Faktort

Forrás: RTL Klub -
Zdroba Patrik X-Faktor ByeAlex álhír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő álhír terjed az interneten: sokan tudni vélik, ki nyeri idén az X-Faktort. ByeAlex kiakadt a feltételezéseken.

Villámgyorsan elterjedt az X-Faktor rajongói között az az álhír, miszerint már most tudni lehet, hogy ki lesz a műsor győztese. Egy felhasználó ugyanis azt állította a közösségi oldalon, hogy egy parkolóban hallotta, amint valaki azt mondta hangosan a telefonban, hogy az RTL Klubnál még rég eldöntötték, hogy ezúttal Gáspár Laci mentoráltjának, Zdroba Patriknak kell nyernie.

ByeAlex teljesen kiakadt azon, hogy mennyien bedőltek az álhírnek, és a közösségi oldalán hangot is adott a véleményének.

Hagyjátok már a sok hülye kamu f*szságok osztogatását! Egy rakás hülyeség, photosopolt képek, kamubeszélgetések és infók! Például, hogy előre le van zsírozva, hogy Patrik nyeri a versenyt! JÉZUSOM! Nem bírom ezt tovább!" – idézi ByeAlex szavait a Blikk.

A portál azt írja, a rajongók ezt követően sem nyugodtak, és tovább erősködtek: ők bizony tudják, hogy Patrik lesz a győztes.

ByeAlex Forrás: RTL Klub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.