Visszaéltek Cseke Katinka nevével: „Ez a pofátlanság netovábbja!”

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
csalók visszaélés Cseke Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cseke Katinka nevével reklámoznak az interneten egy fogyasztószert, sőt, a nevében még válaszolnak is az érdeklődőknek. A színésznő nem csupán felháborodott, de esélytelennek is érzi, hogy kézre kerüljenek a csalók.
Cseke Katinka: "Hogy jönnek ahhoz, hogy ellopják és felhasználják a fotóimat?" Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Ez a pofátlanság netovábbja! Hogy jönnek ahhoz, hogy ellopják és felhasználják a fotóimat? Persze ezzel még nem ártanának senkinek, de ki tudja, mi van abban a fogyókúrás szerben? Lehet, hogy káros az egészségre, és egyébként is, hol van ennek a vége? Soha nem ittam ebből a csokoládés italból egy kortyot sem, és ahogy az elmúlt évben többször elmondtam, az indiai gyógynövényektől és az edzéstől fogytam le. Így megpróbáltam mindenkinek egyesével válaszolni, de ez szinte lehetetlen. Kiírtam a közösségi oldalamra is, hogy mi ez az egész, de sokakhoz nem jut el az üzenet. Egyszerűen nem tudom, hogy mit kellene tennem... Olyan kiszolgáltatott helyzetben vagyok, amire nincs megoldás. Elgondolkodtató, hogy bárki bármikor felhasználhatja a nevemet, a képemet és így adhat el termékeket" – mondta kétségbeesetten a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.