Ördög Nóra szokatlan szerepben látható a TV2 képernyőjén. A Catch! - úgyis utolérlek című sportműsor háziasszonya. Kollégája elárulta, milyen vele a közös munka.

Petur András és Gundel Takács Gábor oldalán láthatjuk Ördög Nórát egy sportvetélkedős műsorban. Bár Nóri saját bevallása szerint nem ért a sporthoz, a műsor háziasszonyaként remekül megállja a helyét ebben a műfajban is. 

Ázsia Expressz, Ördög NóraForrás: Origo

„Könnyű együtt dolgozni Nórival. Adott volt, hogy miért vezetjük ketten a műsort. Igazából mindketten tudtuk mindig a szerepünket. Bár adódott néhány vicces szituáció, Nóri mindig az első megszólaló, ő a műsor háziasszonya, de sokszor éreztem azt, hogy muszáj megszólalnom, vagy egy poént hozzátennem a felkonfjához. Sokszor egyszerre beszéltünk, és volt olyan is, hogy egyikünk sem volt hajlandó elhallgatni a másik kedvéért. Így hosszú másodpercekig beszéltünk párhuzamosan azt remélve, hogy a másik feladja. A kis csatáinkat megvívtuk, de igazából az első perctől összehaverkodtunk, nem volt soha semmilyen komoly konfliktus" - mondta a Ripostnak Petur András, sport műsorvezető.