Kiderült, miért közösítik ki iskolatársai Oszter Sándor unokáját

Forrás: Youtube -
kiközösítés iskolatárs Oszter Alexandra Oszter Sándor veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Axelo Hunort azért bántják osztálytársai, mert a többiekkel ellentétben ő nem a videojátékok világában éli ki magát.

A Fortnite nevű játék rengeteg fiatalnak jelent kikapcsolódást, Oszter Sándor unokája, Hunor azonban inkább csak bosszankodik miatta. A kisfiú számítógépezés helyett inkább úszni, zongorázni és gitározni jár.

Hunor osztálytársai ezt nem nézik jó szemmel, gondolkodásmódja miatt rendszeresen kiközösítik a kisfiút. -írja a Blikk.

„Ez a Fortnite nevű játék állandó téma otthon. Sok bajunk van vele. Azt mondják, aki nem tölti le és nem játszik vele, az nem menő, hanem egy nulla! Egyfajta kiközösítésbe kezdtek a gyerekek. Aki nem vesz részt a napi szintű agymosásban, az szerintük gáz.

Én megtiltottam a fiamnak, hogy ilyen erőszakos videójátékokkal játsszon, de az az igazság, hogy neki el is ment a kedve az egésztől, mert látja a társain, hogy zombik lesznek tőle"

– nyilatkozta a Ripostnak Oszter Alexandra.

Forrás: tv2

Az aggódó anyukának köszönhetően a gyerekek iskolájában már jobban odafigyelnek erre a problémára, és felemelik a hangjukat az erőszakos játékok ellen. A szülők hamarosan összeülnek, hogy közösen beszéljék meg a problémát.

„Édesanyaként az a dolgom, hogy figyelmeztessem a gyermekem a veszélyekre, és véleményem szerint a Fortnite a videójátékok heroinja" – jelentette ki Oszter Alexandra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.