Mindössze egy óra alatt rabolták ki Tamara Ecclestone-t: 20 milliárdnyi ékszert vittek el

Tamara Ecclestone rablás eltulajdonítás lopás ékszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mintegy 50 millió fontnak megfelelő ékszert vittek el a betörők Tamara Ecclestone londoni otthonából.

A The Sun információi szerint a betörés rögtön azután történt, hogy Tamara és családja elutaztak az ünnepekre. A mintegy 20 milliárd forintot érő ékszereket mindössze 50 perc alatt lopták el.

A szomszédokat is sokkolta a pénteki betörés híre, ugyanis Ecclestone-ék London egyik legmenőbb utcájában élnek, ráadásul a házukat biztonságiak is védik.

Tamara ékszerei a hálószobában lévő páncélszekrényben voltak elrejtve. Az eddigi információk szerint a betörők a kert felől jutottak be a 70 millió fontot érő 57 szobás luxus ingatlanba, és célirányosan a széf felé vették az irányt.

Fotó: Tyler Shields

A betörés azért is különleges, mert Tamara Ecclestone-ék otthonát tartják London egyik legbiztonságosabb házának. A modell szóvivője megerősítette a lapnak a betörés tényét, és megjegyezte, a biztonsági szolgálat mindenben együttműködik a rendőrséggel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.