Ruszó Tibit nem engedi egyedül édesanyja a fővárosba: ő is vele fog tartani

Forrás: Instagram -
édesanya Ruszó Tibi család kíséret
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ruszó Tibi nyerte az X-Faktor döntőjét, ami azzal is jár, hogy mostantól kezdve a tehetséges énekesnek fellépései lesznek szerte az országban és Tibit a fővárosba fogják szólítani a munkái. Édesanyja azonban nem engedi el a kezét, vele tart majd.

Ruszó Tibit nagyon félti a édesanyja, aki úgy döntött, ha fiának fellépésre vagy a fővárosba kell utaznia, a család is vele fog tartani.

„Tudom, hogy Tibit a munka ide fogja szólítani, de nem jöhet egyedül Pestre, az sok lenne neki. Még fiatal, egy gyerek, aki nem lehet egyedül. Mi is jövünk majd vele, de eleinte lehet, hogy csak én. Nagyon féltem őt, hogyan tudja majd kezelni ezt az egészet" - mesélte az év hangjának édesanyja, aki azt is elárulta, Tibi nagyon elfáradt és alig várja, hogy pihenhessen és iskolába mehessen a barátaihoz, írta meg a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.