Idén végre nem egyedül tölti a karácsonyt Fodor Zsóka

Forrás: Facebook/Fodor Zsóka -
karácsony magány ünnep Fodor Zsóka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fodor Zsóka idén nem egyedül, hanem az egyik barátnőjével tölti a karácsonyt.

Fodor Zsóka soha nem szerette a karácsonyi időszakot. Többnyire egyedül töltötte az ünnepeket, ám idén ez másként lesz: egy barátnőjénél vendégeskedik és már szilveszterre is van programja.

Idén nagyon jó karácsonyom lesz végre! Az ünnepek számomra eddig sajnos nem jelentettek jót. Régebben úgy telt a szentestém, hogy lementem sétálni az utcára, benéztem az ablakokon, néztem az égő gyertyákat, a díszes karácsonyfákat, a vacsorázó családokat... Most azonban más lesz! (...) A testvér-barátnőm, Marika, akivel 38 éve vagyunk barátok, ezért olyan ő nekem, mintha a testvérem lenne, meghívott magához Szegedre. Vele töltöm a szentestét, majd találkozom a szegedi barátaimmal. Aztán a szilveszter is bulisabb lesz, mint eddig, hiszen egy másik baráti társasághoz megyek Harkányba ünnepelni. Alig várom!" - nyilatkozta a Borsnak.

Fodor Zsóka Forrás: Facebook/Fodor Zsóka

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.