Így fest most és ezzel foglalkozik Pokrivtsák Mónika

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd -
műsorvezető Új élet Pokrivtsák Mónika Amerika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub egykori műsorvezetője tíz éve tűnt el a képernyőről, ma már légiutas-kísérőként dolgozik az American Airlines társaságnál.

Az egykori tévés, Pokrivtsák Mónika - ma már férje után Brogan Mónika - a Fókusznak mesélt mostani életéről. Mónika Floridában él férjével, Kevinnel, és jelenleg egy amerikai légitársaságnál dolgozik stewardessként.

"Két gyerekkori álmom volt, hogy tv-s műsorvezető legyek és stewardess"

– kezdett bele Mónika, akit videótelefonon értek el a műsor készítői.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

"Pár napja éppen San Franciscóban voltam, előtte egynapos utam volt Cancúnba, de az csak egy fordulás volt. Előtte Párizsban voltam. Sűrű a munka, egyik nap Bostonban kötök ki, másik nap Washingtonban." - folytatta Mónika, aki bár szoros kapcsolatban áll családjával, évente csak egyszer tud hazalátogatni.

"Nem könnyű, amikor a szüleim, a testvérem több ezer kilométerre laknak tőlem. Nehéz, hogy nem tudom átölelni őket, nehéz, hogy nem tudok egy puszit adni az arcukra"

szomorodott el a volt tévés, aki szerint azonban ha az ember szereti a családját, akkor a távolság sem változtathatja meg ezt az érzést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.