Megműtötték Pásztor Erzsit: állapota aggodalomra ad okot

Fotó: Polyák Attila - Origo -
karácsony műtét orvos Pásztor Erzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár komoly egészségi problémákkal küzd, nyugodtan szeretné várni az ünnepeket a 83 éves Pásztor Erzsi.

A színésznőnél 2018-ban diagnosztizáltak végbélrákot. Bár a műtét és a kemoterápiás kezelések után javult az állapota, nemrégiben újra meg kellett operálni. Pásztor Erzsi nem akar tudomást venni a szövettan eredményéről, és szeretné békésen eltölteni a karácsonyt.

"Először csak egy gombostűnyi folt volt az orromon. Nem is törődtem vele, azt hittem, valami megcsípett" – emlékezett vissza a színésznő, az elváltozás azonban nőni kezdett és Pásztor Erzsi tudta, ez már nem játék.

„Nem fájt, mégis tudtam, hogy nem lesz jó vége. Elmentem orvoshoz, aki egyből tudta, hogy nagy a baj, és le kell szedni. Mire elérkeztünk a műtéthez, már körömnyi méretű volt a kinövés. Csúnya volt, tudtam, hogy nem szabadna ott lennie" – így a színésznő nem kerülhette el az operációt, amely két órán keresztül tartott.

„A műtét hosszából látszott, hogy súlyos volt a helyzet. Ez olyasmi volt, mint egy daganat, csak nem befele, hanem kifele nőtt" – mondta a Blikknek a színésznő, aki napokig kerülte az embereket, amíg kötést viselt.

"Nem szeretem, ha sajnálnak vagy a betegségemről kérdeznek. Most már szépen begyógyult a seb, de a szövettan eredményéért nem mentem el. Az orvosom azt mondta, az ilyen kinövés ritkán jóindulatú, úgyhogy jó eséllyel ez rosszindulatú volt. Ha így is volt, nem akarom tudni. Nyugodtan szeretném tölteni a karácsonyt, nem akarok idegeskedni!"

– árulta el a művésznő.

A kultikus sorozat, a Szomszédok Janka nénije a keresztlányával tölti a Szentestét, ám az ünnepek alatt meglátogatja vidéken élő testvérét és az ő családját is.

„A lányom és az unokáim külföldön vannak, nem is jönnek most haza, de telefonon beszélünk. Ez engem nem zavar, a keresztlányommal elleszünk. Szerintem kacsamájat sütök, kipróbálok egy új receptet, remélem, beválik!" – magyarázta Pásztor Erzsi.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.