Órákon át próbálták megmenteni hatgyerekes édesanyát, akit albérlője gyilkolt meg

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság halál tragédia borzalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 39 éves nővel férje legjobb barátja végzett. Az a férfi, akit a család befogadott, és fedelet biztosított a feje fölé.

A családfő korábban magukhoz fogadta szállástalan legjobb barátját, a 66 éves Béla bácsit. A férfi a szomszédok szerint művelt, pesti tanárember volt valamikor, ám fedél nélkül maradt.

„Egyszer már elküldték, de visszajött. Őszintén szólva mindennap összeszólalkoztak Gyöngyivel, de senki se gondolta volna, hogy ilyenre képes" – mondta a ripost-nak a család szomszédja.

A férfi azt mondja, ők tegnap a sikítozást hallották meg, és azonnal átrohantak.

„Mi küzdöttünk tegnap az életéért, de nem tudtuk megmenteni, nagyon sok vért vesztett szegény. A feleségem nyomta a szívét, a lánya fújta a levegőt, és én is nyomtam a szívét egy ronggyal, hogy ne jöjjön a vére. Esélye sem volt, egy 40 kilós nő volt"

– mondja a férfi, aki úgy fogalmaz: hirtelen felindulásból történt az eset.

„A lánya főzött tegnap, szó szót váltott, valami üveges borsó leborult a földre, a Gyöngyi azt takarította össze, amikor szúrt a Béla."

Gyöngyi 3 nagykorú és 3 kiskorú gyermeket hagyott maga után. Érthető módon, a gyerekek közül talán az a nagylánya volt a legmegviseltebb, akinek saját kezével kellett anyját újraélesztenie.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.