Életmódot vált Fekete Dávid, a Megasztár egykori énekese: jópár kilót felszedett

Forrás: Fekete Dávid / Facebook -
Fekete Dávid hízás életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, ikreket vár Fekete Dávid felesége. A Megasztárban megismert énekes úgy döntött még a babák megszületése előtt ééletmódot vált, ugyanis az évek alatt jópár kiló feljött rá. 2008-ban 70 kiló környékén volt, most a 100-at is elhagyta. 

"A minap mérlegre álltam, és először száznégy kilogrammot mutatott, majd levettem a kabátomat, és akkor is százkettőt. Nagyon meglepődtem, mert nem is éreztem vagy láttam magamon, hogy ennyire meghíztam, de az biztos, hogy ez hosszú távon nem lesz jó" - mondta el a Blikknek.

"Az éneklés és a fellépések mellett autókereskedéssel is foglalkozom, rengeteget vagyok úton. Ülök a kocsiban, és bár alapvetően próbálok figyelni az étkezésre, sokszor csak arra van időm, hogy a benzinkúton egyek valamit. Szerintem ez lehet a gond. (...) Ezen kell változtatnom, hiszen szeretnék minél több időt majd a fiúkkal tölteni. Ráadásul az egészségemre is oda kell figyelnem, ezért muszáj fogynom, és persze nagyon vigyázni, hogy mikor mit eszem, mivel hízékony vagyok" - tette hozzá.

Forrás: Fekete Dávid / Facebook

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.