Elvehetik Harry és Meghan királyi címét: petíciót nyújtottak be sussex lakói

Forrás: WireImage/2019 Pool/Samir Hussein/Toby Melville -
Meghan hercegné Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány nappal ezelőtt derült ki, hogy Sussex tartomány lakói  petíciót nyújtottak be Harry herceg és Meghan hercegné titulusa - királyi címe - ellen, ugyanis nehezményezik, hogy az általuk ódivatúnak tartott rendszer szerint élnek.

A párnak házasságkötésüket követően, II. Erzsébet királynő a Sussex hercegi címét adta, így ők lettek a tartomány hercege és hercegnéje. Azonban az ott élők nemtetszésüket kifejezve petíciót adtak be arra vonatkozóan, hogy fosszák meg Harryt és feleségét rangjuktól. A beadványban azt írták, hogy számukra ez az egész lealacsonyító, illetve hogy nem tartják demokratikusnak és méltónak a hercegi párt a cím viselésére - írja a Mirror nyomán a Blikk.

Forrás: WireImage/2019 Pool/Samir Hussein/Toby Melville

A petíciót több, mint 3800-an aláírták, de ennyi nem elég ahhoz, hogy továbbítsák a királynőnek és, hogy végül elfogadják a petíciót. A sussex-i lakosok állítják, nem adják fel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.