5 tipp, hogy veszekedésmentes karácsonyotok legyen!

Forrás: Shutterstock -
vita karácsony meghittség tipp tuti tippek veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha te és szerelmed szeretetteljes, feszültségmentes karácsonyt szeretnétek, érdemes megfogadni a napidoktor tippjeit.

1. Legyetek türelmesek!

Nem kell minden apró dologból nagy ügyet csinálni, és nekiesni a másiknak, ha nem vitte ki a szemetet, vagy leette a terítőt. A karácsonyi időszakban érdemes sokkal türelmesebben állni egymáshoz, hiszen mindenkinek meg van a maga gondja. Vita helyett élvezzétek egymás társaságát!

2. Maradjatok kapcsolatban!


A karácsony a családról, és sok esetben a barátokról szól, így azt érezheted, hogy nem töltesz elég időt partnereddel. Ez teljesen normális jelenség, ugyanis egy-egy karácsonyi bulin vagy vacsorán nincs lehetőség a meghitt romantikázásra, de hidd el, egy-egy érintés vagy mosoly segít, hogy azt érezzétek: összetartoztok.

3. Segítsenek egymásnak az ajándékvásárlás útvesztőiből kikeveredni!


Osszátok fel a feladatokat, vagy vásároljátok meg közösen az ajándékokat! Ha csapatban dolgoztok ahelyett, hogy kivetítenétek egymásra az ajándékvásárlással járó feszültséget, mindenki jól jár, hiszen lehet, hogy te pontosan tudod, mire vágyik kedvesed mamája, ő pedig azzal van tisztában, mire vágyik apukád. Ha együtt mentek vásárolni, váljatok ketté, így fele annyi idő alatt dupla hatékonysággal tudjátok beszerezni az ajándékokat.

Forrás: Shutterstock

4. Osztozzatok az élményben!

Óriási és drága ajándékok vásárlása helyett egyezzetek meg abban, hogy egy bizonyos összeget finom vacsorára költötök, esetleg félreteszitek a vakációtokra. Biztosan mindkettőtöknek örömet fog okozni, hogy felesleges kacatok helyett közös élményre szánjátok a pénzt.

5. Karácsonyi parti?


Nem kell minden meghívásnak eleget tenni. Döntsétek el, melyik karácsonyi partik a legfontosabbak, és szánjatok időt a pihenésre is!Ha ti szerveztek partit, csak a felét hívják meg azoknak az embereknek, akikre először gondoltatok. Higyjétek el, még így is túl sokan lesznek, és minél többen vannak, annál nehezebb megfelelni. Inkább tartsatok több kisebb baráti összejövetelt, így kevesebb lesz a készülődéssel járó feszültség, és a talán a másnapi nagy romeltakarítást is megúszhatjátok.

Forrás: --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.