Brad Pitt fürdés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A személyes higiénia nem olyan fontos az alábbi celebeknek, legalábbis nem napi szinten. Számukra a zuhanyzás vagy a fürdés nem olyasmi, amit minden áldott nap meg kellene tenni. Gondoltad volna róluk?

Az persze mindenkivel előfordul, hogy fáradtság vagy egyéb tényezők miatt olykor kimarad egy nap, de az alábbi sztárok bevallottan nem fürödnek nap, mint nap. Gondoltad volna, hogy számukra ez nem olyan fontos?

Brad Pitt Forrás: NurPhoto/Filippo Ciappi/NurPhoto/Filippo Ciappi

Brad Pittnek megvan a módszere arra, hogy akkor is frissen tartsa magát, ha éppen nem volt ideje vagy kedve aznap lezuhanyozni: erre pedig popsitörlőt használ!

Robert Pattinson Forrás: AFP/2017 Getty Images/Jamie Mccarthy

Robert Pattinson sem a higiénia megszállottja, ő a hajmosást szokta hosszú időre elfelejteni. Egyszer azt nyilatkozta, nem is igazán látja értelmét.

Naya Rivera Forrás: AFP/Joe Klamar

Naya Rivera szintén nem gondolja úgy, hogy fürödni minden egyes nap kellene sőt, azt nyilatkozta, hogy ez olyasmi, amit a fehér emberek csinálnak. Kijelentése komoly felháborodást keltett, ami miatt később bocsánatot is kért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.