Ilyen idő lesz karácsonykor – Időjárás előrejelzés

Forrás: -- -
eső karácsony napsütés időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legnagyobb reménykedők és bizakodók is lemondtak már a fehér karácsonyról, de még így sem mindegy, hogy széllel, esővel vagy épp napsütéssel köszönt-e ránk december 24-e. A Köpönyeg most elárulja.

Szenteste napja

Napközben eleinte csökken a felhőzet, lassan a Tiszántúlon is gyengül és megszűnik az eső. Késő délutántól aztán északnyugat felől újabb csapadéksáv érkezik, mely szórványosan okoz záporokat, a hegyekben hózáporokat. A kezdetben még erős északnyugati szél estére mérséklődik, de még így is élénk marad. 5 és 10 fok között alakul a hőmérséklet délután. Éjfélkor +6, +7 fok körüli értékeket mérhetünk.

Ilyen idő lesz karácsonykor Forrás: --

Karácsony első napja

Északnyugat felől gyakran erősen megnövekszik a felhőzet, és szórványosan lehet záporeső, a hegyekben hózápor. A legtöbb napsütés északkeleten lehet. Az északnyugati szél ismét több helyen lesz erős. 5-11°C valószínű.

Karácsony második napja

Kevés felhőre, sok napsütésre van kilátás. Zápor csak néhol fordul elő. Csak lassan gyengül az erős szél. +7 fok körüli értékeket mérhetünk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.