Michael Schumacher felesége megszólalt: "A nagy dolgok apró lépésekkel kezdődnek."

Forrás: Getty Images/Clive Mason -
feleség Michael Schumacher baleset megszólalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
December 29-én lesz 6 éve annak, hogy a világ egyik legjobb Foma 1-es pilótája síbalesetet szenvedett. Komoly sérülésekkel szállították kórházba, állapotáról azonban azóta sem kapott a nyilvánosság felvilágosítást. Corinna Schumacher az évforduló közeledtével üzent a rajongóknak.

Két nap múlva lesz 6 éve, hogy Michael Schumacher súlyos síbalesetet szenvedett. A család teljes hírzárlatot rendelt el a világklasszis egészségügyi állapotáról. Nem tudni, mi van vele, hol kezelik.

8 Oct 2000: Michael Schumacher of Germany and Ferrari celebrates becoming World Champion after the Japanese Formula One Grand Prix at Suzuka in Japan. \ Mandatory Credit: Clive Mason /Allsport Forrás: Getty Images/Clive Mason

Corinna Schumacher a sajnálatos évforduló közeledtével a közösségi médián keresztül üzent a rajongóknak:

"A nagy dolgok apró lépésekkel kezdődnek. A sok kicsi részecske óriási mozaikká állhat össze. Együtt erősebbek vagyunk, és pontosan ezért adhat erőt másoknak a Keep Fighting mozgalom" - mondta a megható szavakat a feleség a facebookos szurkolói mozgalom apropóján, írta meg a the sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.