Korda György és Balázs Klári túlhajtották magukat: pihenéssel töltik az év végét

Forrás: FEM3 Café -
Korda György pihenés Balázs Klári munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korda György és Balázs Klári rengeteg koncerten bűvölték el a közönséget idén, de ezen a saját érdekükben változtatniuk kell.

Nem pihent idén Balázs Klári és Korda György, de már nem bírják ezt a tempót. Saját érdekükben úgy döntöttek, változtatnak a koncertek sűrűségén és időpontján is a jövőben.

Korda György és Balázs Klári nagyon sok koncertet adtak Forrás: FEM3 Café

De ennek véget kell venni! Ez egyszerűen embertelen,

Blikknek

"Szinte csavarni lehetett a vizet a ruhánkból, ez senkinek nem tesz jót! Az a hőség kivégzett minket" - tette hozzá Klárika, aki természetesen imádja a közönséget, de most szükségük van egy kis pihenésre. "Spanyolországba utazunk, Valencia környékére egy hónapra, hogy kipihenjük ezt az évet és feltöltődjünk, mert csak így lehet bírni ezt a tempót. Sajnos a tengerben nem lehet majd fürdeni, de szerencsére a környéken van két gyönyörű kaszinó, ahol hódolhatunk majd a másik nagy szenvedélyünknek, a pókernek is" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.