Az X-Faktor sztárja, Vanek Andor elárulta, mik a jövőbeli tervei

Forrás: Instagram/everythingdependsonmymood -
X-Faktor tervek Vanek Andor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vanek Andor és anyukája, Anikó a Meglepetés magazinnak adtak interjút.

„A műsor indulásakor, augusztusban gyerekként engedtem el itthonról, ám egy felnőtt embert kaptam vissza decemberben"

– mondta Vanek Andor édesanyja, Anikó a magazinnak adott interjújában, amelyből többek közt az is kiderült, az X-Faktor 16 éves sztárját általános iskolai tanárnője fedezte fel először.

Andor korábban népdalversenyeken, dalversenyeken indult, 13 évesen pedig megkapta első színházi szerepét a Magyar Színház Valahol Európában című darabjában, amelyben három évadon keresztül szerepelt.

Az X-Faktor sztárja, Vanek Andor elárulta, mik a jövőbeli tervei Forrás: Instagram/everythingdependsonmymood

Az X-Faktoros szereplés Anikót is aggodalommal töltötte el.

„Nagyon sok mindentől féltettem. Többek közt a lelki terheléstől, mert Andor a vagánysága ellenére nagyon érzékeny. Aggódtam, hogyan kezeli majd mások véleményét és a megpróbáltatásokat. Féltem, hogy a sztárgépezet bedarálja"

– mesélte Anikó a Meglepetés magazinnak.

Andor egyébként a városi élettel szemben inkább a vidékit preferálja, szeretne közel maradni a lovakhoz, ugyanis az éneklésen kívül a lovaglás a másik nagy szenvedélye.

Andor - aki egy ideje már budapesti kollégista - az éneklés mellett most elsősorban az iskolára fog fókuszálni, hiszen a tehetségkutató miatt fél éves lemaradásba került, ezért hamarosan vizsgákat kell tennie, hogy februárban visszaülhessen az iskolapadba. - írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.