A petárdázás ellen emelte fel szavát Kovács Patrícia és Polgár Tünde

kutya szilveszter petárdázás Kovács Patrícia Polgár Tünde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olyan hírességek fogtak össze a petárdázás ellen, mint például Kovács Patrícia vagy épp Polgár Tünde.

Egyre több ember emeli fel szavát a petárdázás ellen, a hangos zajok ugyanis borzasztó félelmet keltenek a háziállatokban, különösen a kutyákban. Ebben az időszakban rengeteg eb kóborol el otthonról vagy kap rohamot félelmében.

Ezúttal két híresség is hangot adott véleményének a közösségi oldalon, Kovács Patrícia egy kutyás fotót posztolt, amelyhez azt írta: „Bulizni menő. Petárdázni nem!"

Csatlakozott hozzá Polgár Tünde is, aki egy német juhásszal pózol friss fotóján.

Zeusz vagyok, két éves német juhász, nagykutya, de a petárdáktól én is megijedek! Tudom, hogy örültök az év végének, de arra kérlek titeket, hogy ne petárdázzatok ész nélkül! Mi, állatok is a városban élünk, szeretünk, imádunk titeket, embereket! Tegyétek meg, hogy petárda helyett inkább másra költötök, és nem teszitek rémálommá az életünket!" – idézi a Ripost a luxusfeleség szavait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.