Tóth Andi sokszor kap perverz üzeneteket

üzenet perverz Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi sok dögös képet tesz közzé, ez pedig sokszor azt eredményezi, hogy pervez kommenteket, üzeneteket kap a rajongóitól.

Tóth Andi rengetegszer tesz közzé dögös képeket magáról, aminek mindig nagyon örülnek a követői, természetesen főként a férfiak. Vannak, akik a kelleténél nyersebben fejezik ki tetszésüket, sokszor vállalhatatlan módon.

Tóth Andi sokszor kap perverz kommenteket Forrás: Instagram / Tóth Andi

"Ennyi idő után az ilyen megjegyzések már nincsenek különös hatással rám. Mindig megmutatom őket a páromnak, és közösen jókat nevetünk rajtuk, ám, ha valami már tényleg nagyon gusztustalan, azt azonnal kitörlöm" - mondta a Blikknek Tóth Andi, aki nem aggódik, hogy a karrierjét negatívan befolyásolnák a szexi fotók.

"Vannak páran, akik valóban az ilyen jellegű fotóim miatt követnek. Ám mindig nő a követőim száma, ha új dalt teszek közzé, vagy ha feltűnök valamilyen műsorban, így azt gondolom, a hangomért is szeretnek" - árulta el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.