190 köbméter hulladékot takarítottak össze Budapesten a szilveszteri bulizók után

Forrás: Volvo Group -
hulladék szilveszter FKF Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
190 köbméter hulladékot takarítottak össze az Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Nonprofit Zrt. munkatársai a fővárosban a szilveszteri ünneplés után.

Az FKF az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében azt írta: a társaság dolgozói az óévet búcsúztató közterületi rendezvények helyszínein, továbbá a Kis- és Nagykörúton, valamint az aluljárókban és azok környékén január elsején reggel 6 órakor kezdték meg kézi és gépi erővel a takarítást, amelyet a kora délutáni órákra fejeztek be.

Szeméthegyeket hagyott hátra a szilveszterező tömeg Forrás: Volvo Group

A társaság 27 takarító- és szállító célgéppel, valamint 253 emberrel végezte feladatait a szabadtéri rendezvények helyszínein és az odavezető útvonalakon.

A fővárosban az év első napján a szerdai program szerint kivonultak a kommunális, illetve a szelektíven gyűjtött hulladék elszállítására is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.