Botrány tört ki egy kínai esküvőn: a vőlegény levetítette, hogy csalta meg a menyasszonya

esküvő menyasszony vőlegény botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem szokványos videót láthatott a násznép egy kínai esküvőn: a vőlegény ezekkel a felvételekkel állt bosszút csalfa menyasszonyán. 

A bosszúszomjas, megcsalt vőlegény különös módon alázta meg csalfa menyasszonyát: az egész násznép előtt levetítette a videót, amelyen szerelme egy másik férfival hentereg. A dolog pikantériája ráadásul az, hogy a menyasszony a saját sógorával, vagyis nővére férjével csalta a vőlegényét.

A megcsalásra ráaddásul teljesen véletlenül jött rá a felszarvazott férfi: próbaképp felszerelt egy biztonsági kamerát a hálószobájukba, amely rögzítette a légyottjukat. Ezt a videót vetítette le az esküvőn, a jelenetet pedig az egyik bedég rögzítette, feltöltötte egy közösségi oldalra, így a történet bejárta az egész internetet - írja az AsiaOne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.