Jáksó László felesége miatt változtatott életritmusán

Forrás: Origo -
korán kelés Jáksó László Sláger FM
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jáksó László lesz a Sláger FM reggeli műsorának veeztője, vagyis ismét hajnalok hajnalán kell kelnie. Ez azonban nem lesz szokatlan számára, ugyanis felesége miatt eddig is korán kelt. 

Jáksó Lészló ismét visszatér a rádiózáshoz, ugyanis ő lesz a Sláger FM reggeli műsorvezetője. A nem lesz azonban szokatlan számára, hogy korán ébredjen, felesége miatt ugyanis eddig is hamar kikelt az ágyból.

Jáksó László a Sláger FM műsorvezetője lesz Forrás: Origo

"Ha van valami oka annak, hogy felkeljek, akkor könnyen kelek. Mostantól oka lesz annak, hogy hatra beérjek a Sláger FM-be, egy-két kávén túl nem hiszem, hogy több ösztönzésre lenne szükség. Az életritmusom már megváltozott két éve. A feleségem miatt kezdtem korán kelni. Ő hatkor ébred és este tízkor alszik el, ha beszélgetni akartam vele, muszáj volt nekem is átállni erre. Végső soron tehát miatta történt ez az egész, őt tessék okolni amiatt, hogy januártól én vagyok a Sláger FM reggeli műsora. Este tízkor fekszem, eddig hatkor keltem, most majd ötkor. Nem nagy különbség" - mondta a Blikknek Jáskó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.