Külön emlékeztek meg Jimmyről a Zámbó család tagjai az énekes halálának évfordulóján

Zámbó Jimmy emlékezés Zámbó család évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zámbó Jimmyre emlékeztek a rajongók a csepeli temetőben az énekes halálának évfordulóján. Az eseményen csak néhány családtag jelent meg.

Immár 19 éve annak, hogy tragikus körülmények között elhunyt Zámbó Jimmy. Az évforduló napján mindig nagyon sok rajongó gyűlik össze az énekes sírjánál. A megemlékezésen ott volt több családtag is, ám volt, aki úgy döntött, inkább kihagyja az eseményt.

A Blikk azt írja, Zámbó Krisztián később látogatott el a csepeli temetőbe.

Én majd este, egyedül megyek ki apuhoz, és megcsókolom a sírt, ott, ahol a fejecskéje van" – nyilatkozta.

Zámbó Jimmy

Nem volt ott a megemlékezésen a Zámbó testvérek édesanyja, a betegeskedő Anna néni sem, és távol maradt az özvegy is. Zámbó Árpy a lapnak elárulta, már nem tartják a kapcsolatot Edit asszonnyal, pedig szerinte neki ott lenne a helye a Jimmy-emlékkoncerteken is.

Edit asszony nagyobbik fia, Szebasztián jelenleg külföldön él, Adrián pedig a régi csepeli otthonukban. Most egyikük sem vett részt az eseményen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.