Férjhez ment a Linkin Park egykori énekesének özvegye, Talinda

esküvő feleség Talinda Bennington Linkin Park Chester Bennington
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Talinda Bennington legfrissebb Instagram-bejegyzéséből kiderül, hogy január 4-én megtörtént a szertartás, összeházasodott új szerelmével, Michael Fredmannel.

Az énekes özvegye szeptember elején jelentette be, hogy ismét rátalált a szerelem és hamarosan férjhez megy. Talinda és Michael Hawaiin fogadtak örök hűséget egymásnak, és bár a TMZ korábban azt írta, a ceremóniára január 1-jén került sor - pontosan azon a napon, amikor 2005-ben Chesterrel esküdött - az újdonsült feleség erőteljesen cáfolta a hírt, és több fotót is megosztott, hogy bizonyíts, a szertartás nem január 1-jén, hanem 2020. január 4-én volt.

"Az évfordulónk a szerelmemmel, Chesterrel január 1-je. Január 1. mindig az a nap lesz, amikor összeházasodtam Chesterrel. Soha nem festeném át mással ezt a gyönyörű napot..."

-tette hozzá Talinda, akinek előző férje, Chester Benningon 2017. júliusában lett öngyilkos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.