Nem tudja eltemetni családja az Oroszlányban lemészárolt nőt

gyilkosság temetés Oroszlány szegénység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szilveszterkor brutálisan meggyilkolt Elizabetet csütörtökön helyezték volna örök nyugalomra, de el kell halasztaniuk a temetést, ugyanis a családnak nincs pénze a szertartásra.

"Hiába dolgozik mindenki a családunkban, hónapról hónapra élünk, ekkora kiadásra, mint a temetés, nem voltunk felkészülve" – mondta sírva a Blikknek Farkas Éva, a lányát gyászoló édesanya.

"Hiába szeretnénk megadni a végtisztességet a lányunknak, nincs spórolt pénzünk, hitelt nem tudunk felvenni, így el kell halasztanunk a csütörtöki szertartást"

– kesergett az asszony.

Éva lányát, Elizabetet brutális kegyetlenséggel ölték meg december 31-én. A gyilkos a torkától a hasáig felvágta és háromszor megszúrta 37 éves áldozatát.

A nő holttestére a 76 éves Kovács Ármin talált rá, a mentőket viszont csak a hazatérése után két órával riasztotta. Az idős férfi gyakran befogadta a lakásába az asszonyt, aki vasárnap este átfagyva ismét felcsengetett hozzá. A férfi ajtót nyitott neki, de hétfő reggel, munkába indulás során közölte vele: kedden menjen el, mert nem akarja eltartani. Másnap a férfi összeszurkálva, holtan találta az egygyermekes családanyát az ágya mellett.

Bár Elizabet édesanyja szerint Ármin is bűnrészes, - hiszen a nyomok nagyrészét eltüntette - a 37 éves nőt nem ő, hanem K.K. László gyilkolta meg. Az 55 éves férfi olyan gyorsan elmenekült a helyszínről, hogy hátrahagyta a szemüvegét és a kalapácsát, rajtuk az ujjlenyomataival. A nyomokból az is kideült, hogy a nő védekezett, mert a körme alatt bőrmaradványokat találtak a nyomozók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.