Németh Sándor vallomása Gesztesiről: „Bizonyítani szeretett volna az édesanyjának és a gyermekeinek”

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
halál Gesztesi Károly vallomás Németh Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gesztesi a szilvesztert is együtt töltötte a Hit Gyülekezete tagjaival és vezetőjével, Németh Sándorral, szombat reggel pedig még részt vett a Szent Pál Akadémia előadásán.

"Sokat beszélgettünk karácsony előtt és szilveszterkor is, elégedett volt az évével, bár az is igaz, hogy érezte, túlhajtotta magát. 200 előadása volt, éppen ezért szeretett volna egy kicsit pihenni, emellett tele volt tervekkel." – kezdte a Blikknek Németh Sándor.

"Elkezdte összeszedni magát, bizonyítani szeretett volna édesanyjának és a gyermekeinek, hogy az élete rendes kerékvágásba került.

Teológiát tanult, szombaton részt is vett az akadémián egy előadáson, utána jelezte nekem, hogy találkozunk majd az istentiszteleten, de már nem érkezett meg. Fia, Máté hívott, hogy mi történt, én pedig Pajor Tamás barátunkat kértem meg, hogy kísérje el a baleset helyszínére, ahol még próbálták újraéleszteni Károlyt – sóhajtott Németh Sándor, aki amint tudott, a fiatalember és a család többi tagja segítségére sietett.

Németh Sándor vezető lelkész beszél a Hit Gyülekezete vasárnapi istentiszteletén a Hit Parkban. MTI Fotó: Kovács Tamás Forrás: MTI/Kovács Tamás

"Károly kapaszkodott Istenbe, és hiszem, hogy hitben költözött el az Úrhoz. Sok mindennel kellett megbirkóznia az utóbbi években, de őszinte volt a hibáival kapcsolatban és sokat imádkozott. Nagyon igyekezett.

– tette hozzá a lelkész, aki el sem tudja képzelni, mekkora fájdalmat kell most átélnie a családtagoknak.

Gesztesi Károly színész zongorázik és énekel a DTK - D. Tóth Kriszta Show TV-felvételén, az MTVA 1-es stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt Forrás: MTI/Zih Zsolt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.