Részleteket árult el autóbalesetéről a Jóban Rosszban sztárja, Tóth-Zsiga Nóra

Forrás: instagram.com/tothzsiganora -
Jóban Rosszban baleset Tóth-Zsiga Nóra autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth-Zsiga Nóra részleteket árult el autóbalesetéről.

Mint arról beszámoltunk, néhány napja autóbalesetet szenvedett Tóth-Zsiga Nóra. A Jóban Rosszban sztárja most a Mokka vendégeként mesélt arról, hogyan is történt a szerencsétlenség és meddig kell még viselnie a nyakmerevítőt.

Álltam a körúton épp, mentem hazafelé és hátulról belém jöttek, mert nem vették észre, hogy állok. És olyan „szerencsésen" sikerült, hogy pont nyúltam a pohártartóba egy rágóért, és belenéztem a visszapillantóba, és láttam, hogy kicsit gyorsan jön... És tényleg az alatt a pár tizedmásodpercben tudtam és hallottam is, hogy belém jött. Tehát nem az volt a probléma, hogy akkorát ütődtem, hanem, hogy nem pont a háttámlába ütöttem a fejem, hanem pont a kettő közé és hátracsapódott. Egy kis stressz és sokk volt, más semmi. Holnap már nem kell viselnem a merevítőt, megyek is forgatni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.