Szívszorító sorok: Gesztesi Károly levelet írt Panka lányának: "Remélem, együtt ülünk valami remek helyen"

Forrás: TV2 -
Gesztesi Károly Gesztesi Panka levél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2007-ben írt levelet a jövőbe Gesztesi Károly. 2025-re címezte, amikor lánya, Panka betölti a 18. életévét.

2007-ben adták ki a Macsó papák című könyvet, melyben a többi között Gesztesi Károly is szerepelt. Levelet írt benne az akkor még pici lányához. A szívhez szóló szavakat 2025-re címezte, amikor Panka betölti a 18. életévét.

Gesztesi Károly Forrás: TV2

„Kedves Panyóka!

Te most még nem tudod, de az ország Pankájának ez a beceneve. Most, 2007-ben. Amikor ezt a levelet olvasod, 2025 lesz. Jézuska! Milyen messze van ez még!

Hogy hol vagyunk?

Remélem, együtt ülünk valami remek helyen, és istenit dumálunk,

kajálunk, talán már bemutattad a legújabb pasidat, akihez megint jó képet vágtam ahelyett, hogy jól pofán vágtam volna.

De a legfontosabb, hogy tudd: nagyon akartuk, hogy megszülessél! A mamádnak nem volt könnyű kihordani és megszülni téged, nekem is nagyon-nagyon rossz volt, hogy a születésednél nem lehettem ott, hogy megvédjelek a sok rossztól, amitől féltelek. Na, szóval: légy hű magadhoz! Legyél az a jókedvű, akaratos, varázslatos gyönyörű szerelemem felnőttként is, aki most nagyon pici gyerekként. Köszönöm, hogy megszülettél! "- idézte fel a szívszorító szavakat a Ripost.hu

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Gesztesi Károly

Gesztesi Károly a budapesti Ferdinánd hídnál vezette autóját, amikor vezetés közben rosszul lett, infarktust kapott. Kocsijával félreállt, ám hiába jött gyorsan a segítség és próbálták 50 percen keresztül újraéleszteni, az orvosok nem jártak sikerrel. A nagyszerű színész életművére, halálának körülményeire hamarosan visszatérünk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.