Megrázó gyermekkoráról vallott az Exatlon játékosa, Adu László Dániel

Exatlon Hungary börtön gyermekotthon gyermekkor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hányattatott gyermekkoráról vallott az Exatlon Hungary sztárja, Adu László Dániel.

Adu László Dániel a Kihívók csapatát erősíti az Exatlon Hungary új évadában. A szobafestő-mázolóként dolgozó férfi elárulta, nem volt könnyű gyermekkora. Gyermekotthonban nőtt fel, és kevésen múlt, hogy ne váljék belőle is bűnöző.

Anyukám otthagyott a kórházban, az összes testvéremről lemondott. Éltem gyermekotthonban, nevelőszülőknél, a testvéreimmel és egyedül is. Az összes bátyám volt már börtönben, és a nővérem sem olyan életet él, amelyet követnék, nem is jó a viszonyom velük. (...) A testvérem miatt megkörnyékeztek engem is, el is indultam a rossz úton, loptam, hülyeségeket csináltam, de végül valami láthatatlan erő vagy isteni sugallat visszatartott. Ha ez nincs, ma börtönben lennék vagy koporsóban" – idézi a Blikk a játékos szavait a TV2 műsorából.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.